دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 29 KB
تعداد صفحات : 19
بازدیدها : 270
برچسبها : طرح کارآفرینی تولید نان نان فانتزی نان صنعتی
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلمعرفی طرح کارآفرینی و توجیه فنی، مالی و اقتصادی تولیدی انواع نان (فانتزی و صنعتی)
خلاصه طرح: ایجاد واحد تولید کننده انواع نان فانتزی شامل باگت، نان همبرگر، نان ساندویچی، قابلیت بالای این محصول و راحت در دسترس قرار گرفتن این محصول
موضوع طرح: تولید نان فانتزی
مقدمه
بی شک غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند در این میان گندم به لحاظ دارا یودن خواص ویژه خود که قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است. با توجه به اینکه امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان نان می باشد و مصرف آن با توجه به رشد جمعیت افزابش روز افزونی دارد توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده و ضمن اینکه با اجرای این طرح می توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نبمه ماهر فراهم آورد.
واژه نانوایی در واقع عبارتست از عملیات حرارت دادن فرآورده های خمیری در یک فر، ولی چون مراحل متعددی قبل از مرحله حرارت دادن در فر وجود دارد، واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن اطلاق می شود.
با توجه به اینکه انواع زیادی از فرآورده های نانوایی وجود دارند، در جه بندی آنها برحسب ضابطه سازی (فرمولاسیون)، آماده سازی و ویژگیهای محصول امکان پذیر نمی باشد. از این رو محصولات را بر اساس روش ورآمدن تقسیم بندی می کنند. چنین تقسیم بندی را می توان به شرح ذیل انجام داد.
1) کالای ور آمده با مخمر شامل نان و خمیرهای شیرین بوده و به وسیله گاز کربنیک عمل می آیند.
2)کالاهای ورآمده با مواد شیمیایی، شامل کیک های لایه ای، دونات ها و بیسکویت. ورآمدن این فرآورده ها به کمک گازکربنیک حاصل از پودرهای نانوایی و عوامل شیمیایی انجام می گیرد.
3) کالاهای ور آمده با هوا، شامل آنجل و کیک های اسفنجی و نانهای فانتزی
4) کالاهای نیمه ورآمده ،شامل خمیرپای و بعضی از کراکرها که در اثر بخار متصاعد شده و گازها در طی پخت کمی حالت ورآمدن به وجود می آید.
در اینجا کالاهای ورآمده با هوا مانند نان فانتزی مورد بررسی قرار می گیرد.
به سه روش تولید (سنتی، نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک) می توان انواع نان فانتزی را تولید نمود که این طرح با استفاده از نیروی ماهر و دستگاه های نسبتا مدرن برای تهیه خمیر و پخت نان از روش نیمه اتوماتیک استفاده می گردد.
ابتدا مواد اولیه الک و سپس مخلوط می گردند. سپس این مواد به صورت خمیر در می آیند بعد از این مرحله چانه گیری و قالبگیری انجام می شود سپس وارد دستگاه رول کن خمیر می شود که بعد عمل پخت انجام می گیرد. بعد از عمل پخت کنترل انجام می گیرد. بعد از آن محصول حاصل بسته بندی و سپس انبار می شوند. ...
خرید و دانلود آنی فایل